Noutati legate de admiterea la clasa a V-a

Stimați părinți,

.

Stimați Părinți,

Ministerul Educației Naționale a transmis în teritoriu Adresa cu nr. 29852/22.05.2020 prin care reglementează la nivel național problema derulării probelor de admitere în clasa a V-a pentru anul școlar 2020-2021.

Potrivit acestei Adrese, perioada de susținere a probelor pentru admiterea în clasa a V-a în anul școlar 2020-2021, în vederea realizării noilor formațiuni de studiu, este 

26-30 iunie 2020.

Ținând cont de aceste prevederi, vă aducem la cunoștință că eventuala testare planificată pentru luna septembrie se reprogramează pentru marți, 30 iunie 2020.

Perioada de înscrieri continuă, până la data de 26 iunie 2020.

Stimați Părinți,

Ne cerem scuze pentru inconveninetul creat, subliniind că măsura a fost decisă de un for superior, într-un context epidemiologic special, din nevoia de a reglementa unitar la nivelul țării condițiile de admitere în clasa a V-a,  în școlile care nu au învățământ primar.

Cu prețuire,

Director, prof. Anton CorinaÎn perioada 19 mai – 14 august 2020, se primesc înscrieri pentru clasa a V-a (50 locuri). Pentru înscriere sunt necesare următoarele:

  • cerere de înscriere tip, procurată de la secretariatul școlii sau site-ul școlii
  • certificatul de naștere în copie
  • adeverință medicală cu vaccinările făcute (poate fi adusă și ulterior dosarului)
  • copii ale cărților de identitate ale părinților

Notă

În cazul depășirii numărului de 50 de locuri, aprobat de ISJ Giurgiu, se va susține o testare în perioada 1 – 4  septembrie 2020.

Director,

prof. Anton Corina

Cerere de înscriere tip.

Gasiti aici variante de subiecte. Succes!


Acest articol a fost publicat în Anunturi admitere clasa a V-a. Salvează legătura permanentă.