Ediția a VIII-a a proiectului „Sprechen you français”, din cadrul evenimentului „Ziua europeană a limbilor străine”

La Colegiul Național Ion Maiorescu s-a desfășurat sâmbătă 23 septembrie 2017, a VIII-a editie a activităţii intitulate „Sprechen you Français”, din cadrul evenimentului „Ziua Europeană a limbilor străine”.

Elevii și cadrele didactice au marcat acest eveniment, prin momente cultural-artistice, în care au descoperit culturi și tradiții noi și au putut conștientiza importanța cunoașterii mai multor limbi străine.

Elevii au fost vizitați și de un oaspete de onoare în persoana Excelenței Sale Scott A. Reese, Atașat Cultural al Ambasadei Statelor Unite la București.
Acesta a participat la eveniment și a purtat discuții cu elevii pe teme de interes general, încheind cu o invitație pentru elevii Colegiului de a vizita sediul Ambasadei Statelor Unite din București în aprile 2018.

Profesorii implicați în activitate au fost: Monica Mitea, Claudia Bădărău, Doina Grama, pr. Georgian Tudor, Veronica Voinea, Floarea Bălan, Maria Mănăilă şi Alina Chiricioglu.

Acțiunea s-a încheiat cu degustarea unor produse tradiționale pregătite de elevi, specifice unor țări din Uniunea Europeană precum: Franța, Germania, Grecia dar și altor țări care nu fac parte din Uniune precum America, Anglia sau China.
Imagini de la eveniment gasiti aici.

Acest articol a fost publicat în Catedra de limbi straine, Evenimente, Proiecte ale liceului. Salvează legătura permanentă.