Examene Cambridge

Colegiul Național ION MAIORESCU în parteneriat cu Esol Examinations Centre organizează și desfășoară examene Cambridge:

  • CAE
  • FCE

PENTRU MAI MULTE INFORMATII ADRESATI-VA DOAMNELOR PROFESOARE ANTON CORINA sau BADARAU CLAUDIA

Utilitatea examenelor Cambridge:

  • FCE (Cambridge English: First) FCE este un examen la nivel intermediar, care necesita competente lingvistice complete. Ofera o calificare celor care doresc sa lucreze intr-o tara de limba engleza sau intr-o organizatie unde se foloseste engleza, sa studieze in engleza si de asemenea sa foloseasca limba engleza pentru turism. FCE este cel mai popular examen pe plan mondial si are cea mai larga recunoastere. Este folosit pentru angajare si pentru studiu si necesita circa 500-600 ore de studiu.
  • CAE (Cambridge English Advanced) Certificate in Advanced English – Nivelul C1 pe Scala Comuna Europeana de Referinta pentru Limbi a Consiliului Europei. CAE este un examen la nivel avansat, util celor care au nevoie de limba engleza pentru angajare sau pentru studiu. Este recunoscut de majoritatea universitatilor din Marea Britanie ca test de admitere la studii. Este cel mai popular examen Cambridge din Romania si este acceptat de universitati de stat si particulare ca substitut al testului de competenta lingvistica necesar admiterii.
  • EXAMENUL CAMBRIDGE NIVEL C.A.E. COSTA 650 RON
  • EXAMENUL CAMBRIDGE NIVEL F.C.E COSTA 640 RON

ALTE CONCURSURI DE LIMBA ENGLEZA

  1. SHAKESPEARE SCHOOL – http://shakespeare-school.ro/
  2. FISCHER INTERNATIONAL – English over a cup of tea – http://shakespeare-school.ro/engleza-adolescenti/club-de-conversatie