Concurs naţional de eseu şi creaţie plastică 2023

Ediția 2023
Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, Giurgiu, vă invită să participaţi la ediţia a VII-a a Concursului naţional de eseuri şi creaţie plastică „Lumea din cuvinte şi culoare”, inclus în CAENI 2023, poziţia 71. Informaţii despre concurs găsiţi pe site-ul colegiului, pe pagina de Facebook „Lumea din cuvinte şi culoare” şi pe didactic.ro.
Fișa de inscriere si Regulament găsiți aici.
 
Ediția 2020
Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, Giurgiu, vă invită să participaţi la ediţia a VII-a a Concursului naţional de eseuri şi creaţie plastică „Lumea din cuvinte şi culoare”, inclus în CAER 2020, poziţia 865. Informaţii despre concurs găsiţi pe site-ul colegiului, pe pagina de Facebook „Lumea din cuvinte şi culoare” şi pe didactic.ro.
Fișa de inscriere si Regulament găsiți aici.
 
Ediția 2019
În vederea organizării ediţiei a VI-a a Concursului naţional de eseu şi creaţie plastică „Lumea din cuvinte şi culoare”, inclus în CAEN 2019, Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, vă pune la dispoziție Fișa de înscriere și Regulamentul de desfășurare.
 
 
Editia 2018
În vederea organizării ediţiei a V-a a Concursului naţional de eseu şi creaţie plastică „Lumea din cuvinte şi culoare”, inclus în CAEN 2017, Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” Giurgiu vă invită să deveniţi parteneri. În acest sens, vă rugăm să completaţi acordul de parteneriat în două exemplare şi să-l expediaţi pe adresa Giurgiu, str. Nicolae Droc-Barcian, nr. 8, jud. Giurgiu, până pe 10.10.2017. În cazul în care trimiteţi acordul de parteneriat scanat (cuvintesiculoare@yahoo.com), vă rugăm să reveniţi cu corespondenţa prin poştă pentru a deţine documentele în original. Acordul de parteneriat va fi trimis şcolilor participante odată cu diplomele, la încheierea concursului. Informaţiile se găsesc şi pe site-ul colegiului.
Vă mulţumesc,
prof. Ciulacu Elisabeta