„Târgul de joi”

  1. În data de 17 mai 2018, între orele 12.30 – 13.30, în holul CNIM, corpul A, a fost organizat un nou târg de obiecte reutilizabile, ediția a III-a.  Târgul a fost organizat în cadrul Concursului Național EcOprovocarea. Imagini de la eveniment vedeți aici.

 

2. Joi, 19 aprilie 2018, între orele 12.00 – 13.00, s-a desfășurat în holul principal al Colegiului Național Ion Maiorescu, corpul A, a doua ediție a „Târgului de joi”. Elevii participă cu minim 3 produse în stare bună și își aleg alte produse de la eveniment. La activitatea aceasta au schimbat obiecte reutilizabile 32 de elevi. Organizatorii le mulțumesc tuturor pentru participare.

Anunțul evenimentului îl puteți vedea aici. Fotografii de la eveniment vedeti aici.

3. Joi, 22 martie 2018, între orele 12.30-13.30, în holul  principal din Corpul A al CNIM, s-a organizat primul târg de obiecte reutilizabile, intitulat „Târgul de joi”. Cu această activitate, participăm la Concursul Național EcOprovocarea. Au fost 4 organizatori ( 4 eleve) și anume: Gudănescu Andreea (XI B), Țuculan Elena (XI D), Baboi Cristina (IX D) și Tzotzokou Georgia (IX D) coordonați de prof. Grama Doina. Inițiativa a avut succes; la târg au participat 36 de expozanți, care au schimbat 128 de produse donate și au ajutat peste 20 de voluntari.

Le mulțumim tuturor pentru participare, pentru sprijin și îi asteptăm cu drag la următorul tărg!

Imagini de la eveniment puteți vedea aici.

 

Acest articol a fost publicat în Actiuni diverse in cadrul scolii, Catedra de socio-umane, Evenimente, Proiecte ale liceului. Salvează legătura permanentă.