Școala altfel 2018

S-a desfășurat în perioada 29 oct – 2 nov. A fost o saptămână plină de evenimente variate. Ca o noutate menționez excursia la București la Muzeul Militar Național și Muzeul de Istorie al României, organizată de Primăria Giurgiu, cu ocazia Centenarului Marii Uniri, avand scopul cunoașterii de către elevi a istoriei naționale. Au participat circa 400 de elevi ai Colegiului.

Săptămâna a debutat cu participarea corului ”Vlăsceanca” la evenimentul cultural ”Camerata 40”, organizat la Călărași.

Alte activități au fost:

  • activități în sala de clasă cu dirigintele, cum ar fi: vizionare de film documentar, jocuri de cabană, Centenarul prin ochii copiilor, orientare școlară și profesională, mâncarea mea preferată;
  • activități în curtea școlii și în sala de sport, precum competiții sportive, repetiții pentru bal
  • activități în liceu, concursuri: „Să ne cunoaștem școala”, „Șah Maio”, „Sărbătoarea dovleacului”, donatie de carte,slujbă religioasă cu ocazia aniversării a 149 de ani de la înființarea liceului, inaugurarea sălii de proiecție și vizionarea filmului „Cercul poeților dispăruți”, Job Shadow Day la Jandarmeria Giurgiu
  • activități în afara școlii: participare la Sfânta Liturghie la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”, obiective turistice din Giurgiu (Cetatea Giurgiu etc.), concursul „Cartea preferată”, desfășurat la biblioteca județeană, „100 pentru 100” (acțiune de plantare de pomi), vizionare piesă de teatru la Teatrul „Tudor Vianu”, acțiune umanitară la căsuțele de tip familial „Soarele” și „Sfântul Ioan”.
  • excursie la munte la Păltiniș.

Săptămâna s-a încheiat vineri seara cu Balul Bobocilor, eveniment prezentat aici.

Imagini de la toate activitățile aici.

Acest articol a fost publicat în Actiuni diverse in cadrul scolii, Balul Bobocilor, Scoala altfel, Uncategorized. Salvează legătura permanentă.